Wichmond, Achterhoek, Nederland, Europa, Wereld
+31 6 111 640 38
mail@maartenvanleeuwen.com

De dag na de Texel Halve Marathon 2023

De dag na de Texel Halve Marathon 2023

Tijd om de medaille te laten zien. 😉Deze ‘medal monday’ de medaille van de Halve van Texel 2023.
In elke training en in elke wedstrijd zijn er weer dingen te vinden die mij motiveren om verder te gaan.
Die mij helpen om trots te zijn op de stappen die ik zet om gezonder te leven, blessurevrij mezelf uit te dagen om te zoeken naar het maximaal haalbare. En waar die grens ligt. Geen idee.

Ik ben 42 jaar en sinds een paar jaar vind ik hardlopen echt leuk. Sinds een jaar loop ik vier keer per week hard. Gemiddeld zo’n vijf a zes uur per week. Ik ben aan de slag gegaan met intervaltrainingen en tempo duurlopen. Dingen die ik vroeger echt geen feest vond. De lange duurloop is geen straf maar een feestje. Lopen bij de Hanzesport in Zutphen nog niet een vanzelfsprekendheid maar wel inspirerend. Bij de lange afstandsgroep heb ik mensen

Deze medaille en de tijd van 1u58m28s is slechts een moment opname. Geen PR, wel sneller dan vorige jaar op dit eiland. Een stapje op weg naar mijn vierde marathon, eind oktober in Dublin.

Volgend jaar keer ik terug op Texel. Dan al op 24 maart. Voor de 60 van Texel. Een nieuw doel, een nieuwe grens om op te zoeken. Hey ho let’s go!

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *