Wichmond, Achterhoek, Nederland, Europa, Wereld
+31 6 111 640 38
mail@maartenvanleeuwen.com

Help de ondernemers van Doetinchem – Kooplokaal Doetinchem

Help de ondernemers van Doetinchem – Kooplokaal Doetinchem

Het Coronavirus zorgt voor lege winkelstraten en horecagelegenheden in de gemeente Doetinchem. Ondernemers hebben het daardoor zwaar, wel de kosten voor personeel en pand, maar fors minder omzet. Toen ik hoorde over initiatief waarbij verschillende ondernemers samen hun producten aan zouden bieden op een online platform en samen gaan werken om de bestellingen af te leveren was ik direct enthousiast. Hoe mooi is het om daar aan bij te kunnen dragen met mijn ervaringen rondom met opzetten van communities en het gebruik van social media?

In deze tijd kunnen we elkaar heel goed helpen. Door precies hetzelfde uit te geven, maar op een net iets andere manier. Kooplokaal Doetinchem is een gratis platform voor alle ondernemers in Doetinchem. En voor jou een makkelijke manier om te bestellen en bezorgd te krijgen. Help jij mee?
https://www.kooplokaaldoetinchem.nl

Vrijwilliger Social Media

De afgelopen dagen heb ik als vrijwilliger geholpen met het inrichten en beheren van de social media kanalen van Kooplokaal Doetinchem op Twitter, Instagram, LinkedIn en hier op Facebook. Mooi om op deze manier te kunnen bijdragen aan dit initiatief.

Resultaat geeft energie

En wat fijn als je dan hoort dat de eerste bestellingen binnenkomen en dan daarover de eerste enthousiaste verhalen ziet op social media. Een beweging opzetten om lokaal te kopen… om elkaar te helpen, het geeft mij goede energie!

Lees meer over Kooplokaal Doetinchem

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *