Wichmond, Achterhoek, Nederland, Europa, Wereld
+31 6 111 640 38
mail@maartenvanleeuwen.com

In de media: Schulden? Als de ondernemer weer perspectief ziet, is de grootste hobbel genomen

In de media: Schulden? Als de ondernemer weer perspectief ziet, is de grootste hobbel genomen

Eerder dit jaar schreef ik al een blog over een moeilijke periode in mijn leven: de tijd met schulden die ontstonden uit mijn ondernemerschap. Deze week verscheen er in het NRC een artikel over schulden bij ondernemers. Ook ik werkte mee aan dat artikel door in een interview met Maartje de Gruyter nogmaals mijn verhaal te vertellen. In het artikel komen ook nog een ondernemer en een schuldhulpverlener aan het woord.

Ik hoop dat het andere ondernemers en mensen met schulden helpt om weer perspectief te zien. En het aanzet tot tijdig hulpzoeken zodra cashflow problemen ontstaan. Als dit artikel daar al één iemand toe aanzet dan was dit een succesvol artikel. Veel leesplezier!

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *