Wichmond, Achterhoek, Nederland, Europa, Wereld
+31 6 111 640 38
mail@maartenvanleeuwen.com

Tijd voor een digital detox

Tijd voor een digital detox

Vanaf Goede Vrijdag neem ik even een digitale break. Dat wil zeggen dat ik even offline ga. Dat ga ik de komende dagen voorbereiden. Ik denk dat het in deze tijd waarin we in de (digitale) media overspoelt worden met berichten met feitelijke informatie en meningen over het Coronavirus het goed is om af en toe even digitaal uit te schakelen. Een digital detox.

Aangezien ik op dit moment midden in een verhuizing zit en morgen een werkdag heb, laat ik het hier even bij… ik zal je snel eens meenemen in mijn mobiele telefoon en app gebruik. En hoe zwaar irritant ik het op dit moment vindt om een telefoon te hebben die zowel voor werk als privĂ© doeleinden wordt gebruikt. Maar ook zal ik je laten weten hoe mijn digital detox mij is bevallen en welke keuzes ik heb gemaakt.

Het concept van de digital detox heb ik jaren geleden ontdekt toen ik samenwerkte met Annemie Schuitemaker. Annemarie is de oprichter van Career & Live, een specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé management.

Lijkt het je leuk om in dezelfde periode als mij een digital detox te houden? En daarna er eens over door te praten? Laat dan hieronder een reactie achter.

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *